04.03.2024 23:42

Інсайдери попереджають, що онлайн-гемблінг в Італії може бути знищений новими правилами

Інсайдери попереджають, що онлайн-гемблінг в Італії може бути знищений новими правилами

Законодавці та деякі лобісти в Італії намагаються переписати законодавство про онлайн-гемблінг. Нова політика може спричинити масовий відхід з регульованого сегменту, і гравці гральної індустрії сподіваються запобігти цьому.

Минулого тижня на зустрічі з італійськими законодавцями представники понад 10 торгових груп ігрової індустрії об'єдналися, щоб висловити свою стурбованість. Зустріч була організована Італійським політико-економічним інститутом Мілтона Фрідмана в Італії, повідомляє https://proektua.org/.

Група одноголосно попередила, що запропоновані зміни, якщо вони будуть впроваджені без ретельного розгляду, можуть мати згубні наслідки для всього ігрового сектору. Вони впевнені, що зміни, включаючи підвищення вартості ліцензії на 35%, призведуть до зростання нелегальної діяльності, зниження рівня захисту прав споживачів та удушення малого та середнього бізнесу.

Лучшие игровые автоматы от Гаминаторслотс Свежие мировые новости спорта Латекс в ортопедических матрасах Однорукие бандиты в онлайн казино Вулкан 24 Slotozal - игровой досуг рядом с вами

Лента новостей