28.10.2021 11:42

Що подарувати подрузі на Новий рік?

Новорічні свята вже зовсім скоро увірвуться в наші будинки, а ви ще не вибрали подарунки для своєї кращої подруги? Для того, щоб зробити для вас цю задачу більш легкої, ми зібрали кілька універсальних варіантів, які точно порадують вашу подругу і подарують їй по справжньому святкову атмосферу.

Скретч-постер

Це досить непоганий варіант, який прекрасно підходить для подарунка саме на Новий рік. Адже це можете бути карта світу, на якій ваша подруга буде витирати верхній шар і наочно бачити, де вона встигла побувати за весь наступний рік. Або ж ви можете зупинити свій вибір на мапі досягнень і бажань, яка стане чудовою мотивацією для подруги і допоможе їй чинить нові завдання і ставити перед собою глобальні цілі на рік.

Проектор

Вельми цікавий і разом з тим практичний варіант для презенту подрузі. Адже за допомогою цього девайса вона зможе дивитися будь-які відео, наприклад, улюблений серіал чи популярний фільм на великому екрані, завдяки чому в її квартирі можна буде втілити улюблену багатьма атмосферу кінотеатру. Повірте, під час новорічних вихідних вона не раз скористається цим чудовим гаджетом!

Сертифікат

Якщо ви не знаєте, що подарувати своїй подрузі або просто боїтеся не вгадати зі знаком уваги, то радимо вам придбати подарункову картку на https://onecard.gift/podarki-na-novyy-god. Вам всього лише потрібно вибрати її номінал і барвисту упаковку, а ваша подруга потім сама вирішить, що саме їй за цю суму придбати. Зручність такої картки в тому, що використати її можна буде протягом тривалого терміну у зручний для неї момент і в тому магазині, який ваша подруга захоче відвідати.

Рюкзак або сумка

Всі дівчата люблять той чи інший аксесуар, так що ви напевне можете зупинити свій вибір на одному з цих варіантів. Це можете бути містка сумка шоппер, а можете підібрати для подруги стильний клатч для побачень і вечірок. Якщо ж вона вважає за краще використовувати більш спортивний стиль в одязі, то краще придбати для неї рюкзак, який вона зможе брати з собою на тренування і просто на зустрічі з друзями.

Солодощі

Якщо ваша подруга той ще ласун, то чому б не подарувати їй на Новий рік що-небудь смачненьке? Це може бути адвент календар, алкогольні цукерки, шоколадні або марципанові фігурки, корисні цукерки без глютену і цукру, штоллен або штрудель, капкейки, набір солодощів з інших країн і багато іншого. Ще один варіант - це печиво з передбаченнями на весь найближчий рік, такий презент точно принесе їй багато яскравих емоцій.

Мило ручної роботи

Звичайно ж, якщо ви добре знаєте смаки своєї подруги, то ви можете подарувати їй щось з декоративної косметики. Але універсальним варіантом є мило ручної роботи, яке може бути самих різних форм, запахів і кольорів. Постарайтеся підібрати ті характеристики, які б підійшли вашій подрузі і тоді таке мило їй точно сподобається.

Вибирайте той варіант, який сподобався вам найбільше і поспішайте придбати для подруги найкращий подарунок, щоб початок року став для неї яскравим і щасливим!

На что обращать внимание при покупке квартиры Лечебное питание и диеты при патологиях кишечника Информация о погоде в курортном городе Мармарис Преимущества использования упаковочных картонных коробок Инструменты усовершенствования систем видеонаблюдения

Лента новостей