21.10.2018 16:04

Як правильно спланувати відпочинок в Татарів

Неймовірна краса села Татарів часто змушує людей зупинятися саме тут. Й не дарма, бо сервіс в селі розвинений прекрасно, умови проживання чудові. Особливою увагою користуються в Татарів готелі. В готелях все включено: проживання, харчування, прибирання в номері та ряд додаткових послуг.

Як правильно спланувати відпочинок в Татарів

Унікальність відпочинку саме тут полягає в такому:

  1. Зручне розташування – між гірських вершин, в долині річки Прут.

  2. Свіже повітря, наповнене ароматом хвої та сосни.

  3. Розваги на будь-який смак та фінансовий достаток.

  4. Різноманітні варіанти проживання:

  • Татарів готель;

  • приватні садиби;

  • котеджі;

  • туристичні комплекси.

Зауважте, що готелі Татарів є оптимальним житлом для людей, які приїхали в село у відрядження. Готелі надають конференц-зали для проведення переговорів, презентацій та нарад. В конференц-залі гості знайдуть все необхідне для роботи: оргтехніку, обладнання, меблі.

Що необхідно подивитися на відпочинку

Від Татарів до Буковель можна дібратися автобусом. В Буковель лижні траси виконані по останнім сучасним нормам. Тут можуть спускатися як новачки, так й спортивні чемпіони.

Краса Карпатського краю заворожую своєю неперевершеною величиною. Ви зможете відчути себе тут, як у казці, особливо взимку. Катайтесь на санках, ковзанах й навіть сноубордах.

Обов’язково подивіться:

  1. Ресторан-музей Гуцульщина.

  2. Сувенірний ринок в Яремче.

  3. Гору Говерлу.

  4. Успенську Церкву.

  5. Музей етнографії Карпатського краю.

  6. Музей Шептицього.

  7. Водоспади та гірські річки.

Перебування в котеджі: за й проти

Якщо ви прагнете не тільки працювати в селі, але й зануритися в традиції та культуру гуцулів, оселіться в Татарів котеджі. Ви зможете орендувати окремий номер, при необхідності – цілий котедж. В котеджі Татарів на першому поверсі вітальня, кухонна зона, балкон; на другому – окремі спальні. Часто господарі котеджів накривають своїм гостям сніданки, обіди та вечерю (за додаткову плату). скористайтеся можливістю і спробуйте страви національної кухні, такого меню ви не знайдете ні в одному столичному ресторані. Тут й голубці, й банош, й деруни, й домашня ковбаска, юшка з грибами, запашний мед й заспокійливий чай.

Не всі господарі котеджей дозволяють перебування з тваринами – це є негативним фактором котеджу.

Якщо ви плануєте поїздку в Карпатський край, скористайтеся нашими рекомендаціями – забронюйте номер заздалегідь – тоді відпочинок стане гарний й незабутнім.

Что делать если износилась крестовина в стиральной машине Напряженные отношения между обычной и онлайн лотереей в Ирландии Зачем переводить биткоины в наличные деньги? Вулкан Делюкс официальный сайт с множеством игровых автоматов Штрафы за продажу алкоголя детям

Лента новостей