16.05.2018 18:54

Як правильно обрати шкільний рюкзак

Як правильно обрати шкільний рюкзак

Шкільні рюкзаки та ранці є зручними та популярними способами перенесення книжок та іншого шкільного приладдя. Протягом дня, дітям потрібні книги та зошити, ручки та олівці, а також обіди та змінний одяг на фізкультуру. Зберігати їх у рюкзаку дуже практично і дозволяє рукам бути вільними для виконання інших завдань. Однак, рюкзаки також можуть бути основною причиною болю в спині у дітей. Погано розроблені рюкзаки, які не забезпечують достатньої підтримки спині та плечам, не розподіляють правильно вагу, можуть призвести до болю та неприємних відчуттів.

Вибір шкільного рюкзака з якісним дизайном та ортопедичною спинкою до навчального року може допомогти розподілити вагу, зменшуючи ризик болю у спині та інших проблем з поставою. Ось декілька функцій, які потрібно шукати:

Ремінці - ранці повинні мати два ремінця, які можуть рівномірно розподіляти вагу на обох плечах. Це не дасть вашій дитині постійно схилятися на одну сторону і розвивати погану поставу, коли він або вона росте. Це також дозволяє забезпечити хороший баланс з вагою, зосередженої на їхньому тілі, тому м'язи з обох боків тіла рівномірно втягуються.

Розмір - щоб ефективно носити навантаження, але не пошкодити поставу вашої дитини та розвивати м'язи, рюкзак повинен правильно розміщуватися в центрі спини. Там, де два ремінця зустрічаються у верхній частині ранця, має бути лише 5 см нижче плечей вашої дитини.

Підкладка - найкращі рюкзаки для дітей включають широкі ремінці з підкладкою. Комфорт важливий. Підкладка знімає певний тиск з маленьких плечей. Широкі ремені також добре розподіляють вагу. Проте, навіть за умови кращих функцій комфорту у дитячому ранці, носіння все ще може призводити до болю в спині, якщо йде перевантаження - прослідкуйте, щоб ваша дитина не носила надто важкий рюкзак в школу кожен день. Це важливо, оскільки впливає на поставу в дорослому житті.

На ринку існує велика кількість ранців, ми ж пропонуємо обрати та купити шкільний рюкзак з ортопедичною спинкою, який відповідає вище зазначеним критеріям. Варто звернути увагу на те, щоб було декілька відділів в рюкзаку. Окремі відділи для різних предметів, зошитів і книжок збалансують вагу і також можуть допомогти дітям організувати свої речі, зменшуючи тенденцію кидати все в основний відділ рюкзака, доповнюючи вагу. Але також не потрібно забувати про дизайн та стиль, адже для дитини це вкрай важливо, тому що вона буде носити рюкзак майже щодня і хотіла б щоб він відображав її індивідуальність.

Разновидности лимузинов на рынке Где купить качественные баки из металла Как найти работу сиделки в Европе Высококлассные прямы диваны от производителя Все диваны на любой вкус и кошелек

Лента новостей