24.01.2018 17:31

Дачні будинки. Швидко та якісно

На вихідні втекти від міського гаму на природу- це мрія кожного.

Повноцінний відпочинок: близькість до природи, екологічно чисте повітря та затишна спокійна обстановка.

Щоб максимально використовувати кожен клаптик землі потрібно правильно продумати планування земельної ділянки та будиночку, визначитися де буде саме надійніше ставити будинок, а де буде сад чи город.

Для дачних будиночків ідеально підходять невеликі одноповерхові будиночки з мансардою. На даний час, у зв’язку з розвитком тенденцій будівницва, популярними є збірні будинки. Наприклад, будинки з Сіп-панелей чи за каркасно-щитовою технологією. Переваги таких будинків: найперше це якість у відповідності з ціною. Каркасні будинки збираються дуже легко та швидко, за короткі терміни Ви вже будете насолоджуватися заміським відпочинком. Такі будови є екологічно чистими, оскільки відпочинок повинен бути з користю для здоров’я. Будинки з Сіп панелей є теплозберігаючі, тому зимою не потрібно буде турбуватись про опалення. Якщо хатка невелика то можна буде обігріти її і за допомогою різних обігрівачів. Такі будинки є довговічні бо пінополістирол, основний складник плити, не гниє та не деформується. SIP панель розшифровується, як структурна ізоляційна панель.

Теплоізоляційна панель - складається з кількох шарів деревної стружки, між якими під тиском приклеюється шар пінополістиролу, об'ємною вагою не менше 25 кг / м2, як утеплювач. Ці плити не бояться зміни погодних умов, а також легко оброблюються інструментами для деревини. Пінополістирол- вспінений полістирольний пластик з закритими порами, нетоксичний, екологічно чистий. Хоча Сіп панелі виготовляються з деревних плит та пінопласту та все одно вони витримують велике навантаження. Скласти невеликий будинок з панелей не є дуже тяжко, потрібно лише знати основні етапи складання.

Хорошою ідеєю буде тераса, влітку її можна використовувати як їдальню.

Поряд на земельній ділянці можна також добудувати альтанку, баню чи басейн.

Сьогодні є безліч різних проектів будівництва дачі та фірми які зроблять усі роботи якісно та за відповідну ціну. Гарні проекти можна подивитися на цьому сайті http://www.arthouse-bud.com.ua/ Клієнтам не потрібно переживати за якість виконаних робіт. Звичайно, вибрати уже готовий будинок, який фірма за короткі терміни зведе його, є надзвичайно вигідніше ніж будувати самому.

Дачний будинок повинен бути комфортний, де Ви зможете розслабитися та отримувати задоволення від відпочинку. Вибираючи таку технологію будівництва, Ви не прогадаєте.

Гидравлическая техника высокого качества по приемлемой цене Фруктовый рай для игроков в онлайн казино Вулкан Удачи Пластик в повседневной жизни: удобство и практичность изделий Брендирование продукции от профессионалов Головные уборы из натурального меха для ценителей тепла и стиля

Лента новостей