21.11.2017 13:19

Слуховий апарат для дитини у Львові

Слуховий апарат для дитини у Львові

Для багатьох людей не є новиною той факт, що діти здатні чути звуки ще в період внутрішньоутробного розвитку. Саме тому вже після появи на світ малюк впізнає голос матері й реагує на нього. Адже перше знайомство матері та дитини відбувається саме через звуки:

  • вже на першому місяці життя у новонародженого спостерігається короткотривале слухове зосередження;
  • для другого місяця характерна здатність малюка зосереджуватись на звуках і голосах;
  • на третьому місяці малеча активно реагує на звукові подразники (музичні, мовні та шуми);
  • на четвертому місяці життя дитина не лише реагує на джерела звуку, а й пожвавлюється в оточенні членів сім’ї;
  • в 5-6 місяців після народження маля здатне правильно визначити напрямок, звідки чутно звуки;
  • в період 6-9 місяців дитина впізнає знайомих людей по голосу;
  • малюк віком від дев’яти місяців і до року відрізняє звуки та інтонацію, починає розуміти мову своїх батьків та виконувати певні прохання.

Якщо розвиток слуху у вашого малюка насторожує вас, не гайте часу, а як найшвидше звертайтесь у львівський центр слуху «Беттертон» для проведення діагностики. Висококваліфіковані лікарі проведуть якісну перевірку слуху дитини на сучасному обладнанні. Процедура абсолютно безболісна і не зашкодить здоров’ю вашого малюка.

Комплексну діагностику необхідно пройти і в тому випадку, якщо у дитини спостерігається хоча б один із нижчезазначених пунктів:

  • маля не реагує на голос батьків;
  • спокійному сну дитини не завадять ні шум, ні гучні звуки;
  • відсутня будь-яка реакція на брязкальця, дверний дзвінок;
  • при спілкуванні з малюком у нього спостерігається підвищений зоровий контакт;
  • дитина взагалі не реагує на шепіт;
  • неправильно вимовляє звуки в словах або взагалі пропускає їх.

В медичному центрі «Беттертон» для діагностики використовують новітнє обладнання, яке здатне виявити дефекти слуху навіть у новонародженого.

Підібрати правильний апарат для маленького пацієнта – справа доволі складна й клопітка. У дитини першого року життя слуховий прохід ще дуже маленький. Саме з цієї причини розглядати внутрішньовушні та внутрішньоканальні моделі слухових апаратів немає сенсу. Найбільш простими у використанні і зручними для дитини будуть завушні варіанти пристрою для покращення слуху.

При виборі вкладиша в завушний слуховий апарат враховуйте ступінь втрати слуху у малюка. При сильній глухоті обирайте вкладиш з довгим канальним ріжком. При незначній ваді ріжок має бути коротшим. Оптимальним варіантом для дитячих вушок буде канальний ріжок американського виробництва «Starkey», котрий виготовляється виключно з м’яких матеріалів, які не викликатимуть дискомфорту та больових відчуттів в процесі користування. Оскільки діти дуже швидко ростуть, то вкладиші потрібно буде міняти регулярно, приблизно один раз в квартал.

Слуховий апарат вже підібрано і налаштовано? – Це, звичайно, чудово. Та малечі до нього потрібно ще звикнути. Далеко не кожна дитина в захваті від того, що в її вушній раковині знаходиться якийсь сторонній предмет, навіть якщо це слуховий апарат. Компанія «Starkey» передбачила таку прикрість і виготовила спеціальні прикраси для пристрою. Широкий асортимент декоративних виробів дозволяє дитині вибрати улюбленого героя, який кріпиться на звуководі та допомагає маленькому пацієнту швидше звикнути до слухового апарата.

Для підлітків завушний апарат краще не використовувати, адже для них дуже важливе косметичне питання й можливість підключення гарнітури до смартфона. Ідеальним варіантом буде слуховий апарат-невидимка «Starkey soundlens». На сьогодні він являється одним із найефективніших сучасних пристроїв для слухопротезування, в якому поєднуються всі передові технології індустрії слуху. Такий пристрій має функцію розпізнання мови, принцип дії якої полягає в перетворенні звуків високих частот в низькочастотні. Окрім того, дана модель слухового апарату, за рахунок сучасних технологій, оснащена функцією PureWave для зворотного зв’язку.

Пристрій-невидимка не викличе жодних підозр щодо дефекту слуху у вашої дитини, та зможе бути єдиним правильним рішенням для, як здавалось, безнадійних пацієнтів. Спеціальні голосові індикатори повідомлять пацієнта про зміну програми, гучності чи розрядження акумулятора. Додаткова функція Swap Fit дозволяє дублювати налаштування з одного пристрою Starkey на інший, що дуже зручно.

Якщо вам потрібен такий слуховий апарат, який був би непомітним для сторонніх людей, звертайтесь в центр слуху «Беттертон» у Львові. Висококваліфіковані спеціалісти допоможуть вам в підборі ідеальної моделі саме для вашої дитини (дізнайтеся більше на bettertone.com.ua/uk/service/sluhov-aparati-dlya-dtey). Наші фахівці вірні своїй роботі та роблять її так, щоб кожен пацієнт залишився задоволеним отриманим результатом.

Стратегии и прогнозы ставок на футбол Казино Фараон для азартных игроков Качественные услуги по консалтингу и аудиту Потрясающие развлекательные залы и букмекерская контора Bentley Vay Dlsere

Лента новостей