Віталій Кличко боїться, що його зроблять відповідальним за безладдя

Віталій Кличко боїться, що його зроблять відповідальним за безладдя Масові безлади 19 січня п.р. на вулиці Грушевського в м.Києві примусили задуматися більшість представників опозиційних партій з приводу гуманності та законності застосування силових заходів по відношенню до правоохоронних органів. Не пасе задніх і лідер партії «УДАР» - один з основних провокаторів безладу в столиці Віталій Кличко.
Пан Віталій навіть надав вказівки своїм заступникам організувати проведення серед керівництва регіональних осередків партії інструктажів щодо недопущення провокативних заяв та висловлювань у ЗМІ з приводу останніх внутрішньополітичних подій в державі, які в більшості з подачі «УДАРу» і були штучно створені.
Годі пригадати не такий вже давній факт, коли голова Києво-Святошинської районної організації партії «УДАР» К.Бєдовий розмістив на власній сторінці у соціальній мережі «Facebook» нецензурні вислови щодо опозиційних народних депутатів України, які не приймали особистої участі у протистояннях з правоохоронцями на вулиці Грушевського. Викликає занепокоєність радикалізму «УДАРу», який чи то через свого лідера – відомого українського боксера, чи то через радикалізм і поміркованість своїх членів, намагається пролити кров наших з Вами співвітчизників. До чого ж прагнуть так звані мирні зібрання опозиційників? Можливо просто до розвертання на Україні громадянської війни на гроші США та країн Євроспільноти, які тільки такими заходами останнім часом впроваджують демократичні засади в країнах світу?
Хочеться закликати український народ, а надто політиканів-опозиціонерів, до припинення провокацій правоохоронців, мирних заходів протесту та незастосування сили до співвітчизників! Іван Ватрів, “ Громадський журналіст ” Читать больше на cjour.net

Свежая информация о курсах валют Переправьте ваш груз морскими путями Туры в Монако по отличным ценам Ленточный фундамент для забора Где пройти курсы фитнес тренера

Лента новостей